Om os i Regnbuehuset

Vi mener, at det giver huset en masse nye in-put og inspiration. Men vi kan også give kommende socialrådgivere et godt blik på det at være et sårbart menneske.
Noget der jo som bekendt ikke ses på det enkelte menneske!

Helle-Nygaard-Mottelson

Helle Nygaard Mottelson

Leder

Helle er Huset daglige leder med overordnet ansvar for økonomi og medarbejdere. Helle er uddannet cand. scient adm. og har en overbygning i organisationspsykologi.

Inge-Palmblad-Larsen

Inge Larsen

Souschef

Inge Larsen er souschef og er enhedsmedarbejder i kontorenheden. Inge er oprindelig uddannet social- og sundhedsassistent og har mange års erfaring inden for psykiatriområdet.

Rie-Nielsen

Rie Nielsen

Udviklingsmedarbejder

Rie er uddannet socialpædagog og har mange års erfaring inden for den kommunale psykiatri. Rie er ansat som tovholder på udviklingsopgaver.

Claudia

Claudia Grundtvig

vejleder

Claudia er uddannet socialrådgiver og har flere års erfaring som sagsbehandler på jobcenterområdet. Claudia er vejleder for særlig tilrettelagt virksomhedsafklaring (STV) og er enhedsmedarbejder i kontorenheden.

regnbuehuset Torhild Torfinnsdottir

Tórhild Torfinnsdóttir

Ernæringsassistent

Tórhild er uddannet skolelærer og ernæringskonsulent. Hun er tovholder i køkkenet og for ansvarlig for Regnbuehusets kostpolitik.

Ole-Bendsen

Ole Bendsen

Medarbejder

Ole er uddannet smed og pædagog. Ole er tovholder på de opgaver, som handler om renovering, vedligeholdelse og nye tiltag i huset og i haven.

Emilie Lemche

Emilie Lemche

Vejleder

Emilie er uddannet socialrådgiver med erfaringer fra den kommunale opgaver. Emilie er vejleder for særlig tilrettelagt afklaring (STA) og er enhedsmedarbejder i kontorenheden.

Bestyrelsen

Regnbuehuset har en bestyrelse, der har det overordnede ansvar for hele husets drift.

Bo Kristiansen

formand for bestyrelsen

Bodil Jelsborg

formand for støtteforeningen

Ole Birkov

afdelingslæge på Stolpegården

Hanne Andersen

medlem Region H

Carl-Otto Rachlitz

lokal erhversdrivende

Emilie Lemche

medarbejderrepræsentant

Isa Theil Mikkelsen

medlemsrepræsentant

Marianne Holm

medlemsrepræsentant

Praktikanter

Regnbuehuset har valgt at have socialrådgiverstuderende i praktik. Det betyder at, der kommer studerende i  huset, som indgår i arbejdet. Vi mener, at de studerende giver inspiration og nytænkning til huset, ligesom vi mener, at kunne give kommende rådgivere en vigtig, konkret forståelse af at ”være et sårbart menneske.”

Året handicappris 2015

Høje Taastrup kommune har de sidste år uddelt en pris som anerkendelse, når der ydes en særlig indsats for fysisk eller psykisk sårbare mennesker.

I 2015 var Regnbuehuset nomineret sammen med 7 andre organisationer og personer fra lokalområdet.

Alle havde de gjort en særlig indsats. Men Regnbuehuset vandt og løb med årets pris. At Regnbuehuset vandt kom som en stor, men dejlig overraskelse. Vi har været en del af lokalområdet i 23 år og har gennem de mange år gjort en stor forskel for mennesker, der er psykisk sårbare. Det var også et solidt klap på skulderen, at Høje Taastrup kommunes Handicapråd har haft øje for vores særlige hus.

Det er vi meget glade for og måske varsler prisen endnu mere samarbejde mellem Høje Taastrup kommune og Regnbuehuset.

Vi siger i hvert fald mange tak.

Luk Menu